1343740.jpg

Hyvin menee, mutta menkööt! Miinuksia mittasin taas seuraavasti; maha -1 cm, peppu - 2 cm, o-reisi - 1 cm ja v-reisi - 2 cm.

Nyt tunnustan, etten ole steppaillut sitten viime perjantain. La oli ne Salpausselänkisat, jääkiekko-ottelu ja NBL. Su oli pienimuotoinen kankkunen ja käytiinpä Hesburgerissakin. Tänään käytiin ukin kanssa ihan vaan kävelemässä, mut jos huomenna vaikka joutaisi steppailemaan taas kunnola.

1 kk aikana olen syönyt (ei järjestyksessä, ulkomuistista luettelen) ½ viinerin, 1 sitruunamuffinsin, 2 dallaspullaa, 1 HB:n Mega-aterian, 1 MD:n BiGMacin, 1 HB:n Arizona-aterian, 1 pizzeria-pizzan, 2 grillimakkaraa sinapilla ja ketsupilla (jotka sitten oksensin) ja ja. No nyt ei sitten tule muuta mieleen. No tietysti la join Dieseliä (0,2l), sidua ja lonkkua sekä yhden minttukaakaon ja colan. Ja tänään on iltakahvin kanssa korvauspuusti, kun ukki halus ostaa.

Eli saa sitä aika paljon herkutellakin ja silti pysyy tavoitteissaan, ei ole tullut vanhoja centtejä takasin. Normiruokaa ja turhat makeet ja suolat pois. Mii häpii! ^_^ <3